Hud won't display, bike won't start - Yamaha FZ6 Forums - FZ6 Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 11-14-2019, 03:53 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 1
Hud won't display, bike won't start

Hi all!
Been riding my fz6 2006 for about 30k miles now and love it.

It had a couple issues when I got it used (was dropped hard) where the emergency shut off would jitter, so i replaced it and haven't had a problem since. Just replaced the tail light last week and everything seemed fine (has led box and led blinkers as well) until yesterday when I was riding to work and it just shut off. No engine no HUD.

I tried turning the e switch off and on again but nothing happened so i got it towed.
At home I checked fuses (main near the battery and the box on the rear) and all are good
If I turn the key to start the tail lights and blinkers work fine, but the display doesn't turn on and the bike won't crank.

I tried using my jumper battery (which displays a voltage of 15.7) but hud still doesn't turn on with it connected.

Any ideas? I'm thinking i may have to go to a real mechanic if i can't think of anything else....
krkeco is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha FZ6 Forums - FZ6 Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome