Tach reads High Temp with "D1" - Yamaha FZ6 Forums - FZ6 Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 09-04-2018, 07:10 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 2
Tach reads High Temp with "D1"

Hi guys.

Not sure what has happened here but I cleaned up my bike and turned it back on and the tach gave me the reading "Hi" and then after a few blinks, the tach removes everything and displays "d1". The engine is cold since it wasn't used today.

If you have any further questions to narrow it down, that'd be great.
ringringring is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha FZ6 Forums - FZ6 Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome