Intro Post #2 - Yamaha FZ6 Forums - FZ6 Motorcycle Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-22-2020, 11:33 PM Thread Starter
Junior Member
 
EricV's Avatar
 
Join Date: Jan 2020
Location: Tupelo, MS
Posts: 6
Garage
Intro Post #2

Seems to be a lot of bugs here. Forum won't show my posts to me, even though the appear to have been posted and are listed as last post to a thread.

When I post, it just reload the page over and over w/o showing my post.

Uploaded avatar and profile pic don't show up, and when ever I attempt to de-select the don't use custom avatar, it defaults back to the don't use avatar setting.

Going back to the Forums link continues to show I haven't accomplished tasks that I already have.

Bummer, I was looking forward to contributing and hanging out here.

Tupelo, MS
'05 FZ6
EricV is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha FZ6 Forums - FZ6 Motorcycle Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome